Heeft u een alergie, bent vegetarisch, gluten of kaasarm dieet ?  Geef het dan bij het reserveren aan ons door.

Reserveren tot uiterlijk 22:30 uur op de maandag en woensdag, kan middels telefoonnummer : 06 30 54 14 75

Alex

Riet

De keuken brigade.

 

 

Donderdag  20 februari 2020




MENU

 

 

Voorgerecht.


Crostini met aubergine en munt.







   Hoofdgerecht  Vlees.    


Schnitzel met krieltjes uit de oven.



Of


 

 Hoofdgerecht Vis.


Thaise mosselen met een pepertje, roergebakken groenten en koriander.




                                             Nagerecht. 


                                    Ijs met een grote aarbei.

                             


Het menu vandaag is van: Carel.

 

                              

                                  

 


Dinsdag  18 februari 2020

 



MENU

 

 

Voorgerecht.


Tomatensoep met zelfgemaakte croutons.



 

Hoofdgerecht  Vlees.


 Biefstuk met frites en een frisse salade.



Of



 Hoofdgerecht Vis.


Vispotje met frites en een frisse salade.





                                          Nagerecht.   

                             

                                   Dame blanche de luxe.



          Het menu vandaag is van :  Ingeborg

                      

                                   

 

Ingeborg

Carel