Heeft u een alergie, bent vegetarisch, gluten of kaasarm dieet ?  Geef het dan bij het reserveren aan ons door.

Reserveren tot uiterlijk 22:30 uur op de maandag en woensdag, kan middels telefoonnummer : 06 30 54 14 75

                                              Nieuw in ons assortiment:


*  Gegaarde knoflook in olie met stokbrood (heerlijk voorafgaande aan de maaltijd)


*   Lekker fris lichtalcohol houdend drankje  in longdrink glas Tinto

     ( laagje rode wijn / ijsblokjes / bitterlemon en citroenschijfje)

 


  Dinsdag  18   augustus 2020




MENU

 

 

Voorgerecht.


Basilicum-spinazie soep.


 


Hoofdgerecht  Vlees.


              Stamppotje van zoete aardappel en broccoli

                                          met gegrilde kip.




Of


 Hoofdgerecht Vis.


Gevulde courgette met zalm.




                                          Nagerecht.   

                             

                                      Mango crumble .



          Het menu vandaag is van :  Ingeborg.                      

 

 

 

Donderdag   20  augustus 2020




MENU

 


Voorgerecht.


Ravioli met tomaten-roomsaus.





   Hoofdgerecht  Vlees.    


Pilav kip, perziken, champignons met rijst en salade.




Of


Hoofdgerecht Vis.


 Italiaans:  Witvis met tomaten uit de oven.




                                             Nagerecht. 


                  Geroosterde ananas met vanilleroom.

                             


                 Het menu vandaag is van: Carel.                 

                                    

De keuken brigade.

Carel

Ingeborg

Riet

Alex