Heeft u een alergie, bent vegetarisch, gluten of kaasarm dieet ?  Geef het dan bij het reserveren aan ons door.

Reserveren tot uiterlijk 22:30 uur op de maandag en woensdag, kan middels telefoonnummer : 06 30 54 14 75

Alex

Riet

De keuken brigade.

 

 

Donderdag  23  januari 2020




MENU

 

 

Voorgerecht.


Simpel salade in komkommerbakje.







   Hoofdgerecht  Vlees.    


Stifado: Runder stoofvlees op z'n Grieks.




Of


 

 Hoofdgerecht Vis.


Diversen soorten vis in roomsaus met aardappelpuree.




                                             Nagerecht. 


                              Fruitsalade met slagroom.

                             


Het menu vandaag is van: Carel.

 

                              

                                  

 


Dinsdag  21  januari 2020

 



MENU

 

 

Voorgerecht.


Italiaanse paprika-tomatensoep.



 

Hoofdgerecht  Vlees.


 Gevulde kipfilet met faglollni (sperziebonen).




Of



 Hoofdgerecht Vis.


Visballetjes uit pertegacla met faglollni (sperziebonen).




                                          Nagerecht.   

                             

                                        Bananamousse.



          Het menu vandaag is van :  Ingeborg

                      

                                   

 

Ingeborg

Carel