ETEN IN DE OLMEN

             DE BOLDER

ETEN IN DE OLMEN

  GROENE SPECHT

     WIJKPLATFORM

 

 

Dinsdag  18 juni 2019

 

 

 

MENU

 

 

Voorgerecht.


Groentensoep .




 

Hoofdgerecht  Vlees.


           Kalkoenrollade met portsaus en krieltjes .



 


Of

 



 Hoofdgerecht Vis.


Gebakken lekkerbekjes met koolsalade en krieltjes.


 


                                          Nagerecht.   


                                             Vers fruit.


 



    

 Het menu vandaag is van : Dennis.

 

 

 

 

 

Donderdag  20 juni 2019

 

 

 

MENU

 

 

Voorgerecht.


  Tomatentuintje.





   Hoofdgerecht  Vlees.    


Japanse biefstuk met wokgroenten.




Of




 

 Hoofdgerecht Vis.


 Zeewolf in sesam-kruidekorst.

 



                                        Nagerecht. 

           

       Ijs in een glaasje met warme kersen en slagroom






Het menu vandaag is van: Carel.