ETEN IN DE OLMEN

             DE BOLDER

ETEN IN DE OLMEN

  GROENE SPECHT

     WIJKPLATFORM

 

 

Dinsdag  19 februari 2019

 

 

 

MENU

 

 

Voorgerecht

 

Courgettesoep met doperwtjes en basillicum. 

 


 

   Hoofdgerecht  Vlees    

 

Lasagna bolognese met spinzie en ricotta.

 

 

Of

 

 

 

 Hoofdgerecht Vis

Gebakken gamba's in zwartebonensaus,

wokgroenten en gele rijst. 


 

                                          Nagerecht   

                                          Creme brulee.

                       

 

 

                   Uw kok: Dennis

 

 

 

 

 

Donderdag  21 februari2019

 

 

 

MENU

 

 

Voorgerecht

 

Thaise salade met lauw warme

pikante kipreepjes.

  


   Hoofdgerecht  Vlees    

Biefstuk reepjes, zwarte bonen, knoflooksaus

met rijst en broccoli.

 


Of

 

 

 Hoofdgerecht Vis

Kabeljauw visschotel met broccoli en rosti. 

 

 

 

                                   Nagerecht   

Panna cotta chocolade en slagroom.

 

 

 

Uw Kok: Carel