ETEN IN DE OLMEN

             DE BOLDER

ETEN IN DE OLMEN

  GROENE SPECHT

     WIJKPLATFORM

 

 

Dinsdag  23 april 2019

 

 

 

MENU

 

 

Voorgerecht


Hollandse garnalen coctail met avocado.



 

Hoofdgerecht  Vlees


                       Portugese kip piri piri met patat

                            en gezuurde groenten mix.


 

 

Of


 

 

 Hoofdgerecht Vis


Gegrilde vis met ratatouille en gepofte aardappel..


 



                                          Nagerecht   


                                Kersen choco creme.


 


                   Uw kok: Dennis.

 

 

 

 

 

Donderdag  25  april 2019

 

 

 

MENU

 

 

Voorgerecht

Warm en koud buffet.

Aanvang 18:00 uur.




   Hoofdgerecht  Vlees    


Uitverkocht.





Of


 


 Hoofdgerecht Vis



 



 

                                   Nagerecht   


         



 

 Uw Kok: Carel , Dennis en Riet.