ETEN IN DE OLMEN

             DE BOLDER

ETEN IN DE OLMEN

  GROENE SPECHT

     WIJKPLATFORM

Voor kerst menu zie pagina HOME.

Voor donderdag 20 december 2018.

 

 

Dinsdag  11 december  2018

 

 

MENU

 

 

 

Voorgerecht

 

Pasteitje met kalfsragout.

 

 

 

   Hoofdgerecht  Vlees    

 

Limburgsstoofvlees met patat.

 

 

 

Of

 

 

 

 Hoofdgerecht Vis

 

Bouilla baisse  maaltijd vissoep met stokbrood.      (Franse vissoep)

 

 

 

                                          Nagerecht   

       

                     Stoofpeertjes a la Dennis.

                            

              

 

 

 

 

Uw kok: Dennis

 

 

Donderdag  13 december 2018

 

 

MENU

 

 

 

Voorgerecht

 

Omgekeerde champignontaartje.

 

 

 

    Hoofdgerecht Vlees     

 

Biefstuk tagliata met rucola.

 

 

 

Of

 

 

 

 Hoofdgerecht Vis

 

Zoet-zure garnalen in omelet wrap.

 

 

 

 

                                Nagerecht    

 

                   Rabarber pakketje met ijs.

 

 

 

 

 

 

Uw Kok: Carel

 

 

                                  

                                  

 Home | Contact | Menu | Prijzen | Reserveren | Nieuws |  | Contact | Menu | Prijzen | Reserveren | Nieuws | Foto's