ETEN IN DE OLMEN

             DE BOLDER

ETEN IN DE OLMEN

  GROENE SPECHT

     WIJKPLATFORM

 

 

Dinsdag  15  januari  2019

 

 

MENU

 

 

 

Voorgerecht

 

Franse uiensoep met kaas.

 

 

 

   Hoofdgerecht  Vlees    

 

Kalfsschnitzel met uiensaus en witlofschotel.

 

 

 

 

Of

 

 

 

 Hoofdgerecht Vis

 

 Roodbaars filet op de huid gebakken met

groenten garnituur en aardappel gratin.

 

 

 

                                          Nagerecht   

       

                Citroen creme met mango puree.

                       

    

 

 

 

                   Uw kok: Dennis

 

 

 

 

 

Donderdag  17  januari 2019

 

 

 

MENU

 

 

Voorgerecht

 

Portugees zoet kaastaartje.

 

 

 

   Hoofdgerecht  Vlees    

 

Grieks rundvlees uit de oven.

 

 

 

 

Of

 

 

 

 Hoofdgerecht Vis

 

Kabeljauw met prei en kerrieroom uit de oven.

 

 

 

 

                                   Nagerecht   

 

Brioche met vanille vla.

 

 

 

 

 

Uw Kok: Carel

 

                              

                                  

 Home | Contact | Menu | Prijzen | Reserveren | Nieuws |  | Contact | Menu | Prijzen | Reserveren | Nieuws | Foto's