ETEN IN DE OLMEN

             DE BOLDER

ETEN IN DE OLMEN

  GROENE SPECHT

     WIJKPLATFORM

 


Dinsdag  15 oktober 2019

 

 


MENU

 

 

Voorgerecht.


Pittige pompoensoep.



 

Hoofdgerecht  Vlees.


Romige Moussaka met gehakt.


 

Of



 Hoofdgerecht Vis.


Visschotel met roodbaars en gorgonzola.





                                          Nagerecht.   

                                         

            Griekse yoghurt met honing en walnoten.



 Het menu vandaag is van :  Carel

 

 

 

Onze  koks

 

 

Donderdag  17  oktober  2019

 



MENU

 

 

Voorgerecht.


Zalmrolletjes met spinazie.






   Hoofdgerecht  Vlees.    


Boeuf-stroganoff met aardappels.



Of


 

 Hoofdgerecht Vis.


Ovenschotel met roodbaars en sperziebonen.





                                             Nagerecht. 


                                    Roomvla met druiven.



Het menu vandaag is van: Carel.

 

                              

                                  

Riet     en     Carel