ETEN IN DE OLMEN

             DE BOLDER

ETEN IN DE OLMEN

  GROENE SPECHT

     WIJKPLATFORM

Heeft u een alergie, bent vegetarisch, gluten of kaasarm dieet ?  Geef het dan bij het reserveren aan ons door.

Reserveren tot uiterlijk 21:00 uur op de maandag en woensdag, kan middels telefoonnummer : 06 30 54 14 75

 


Dinsdag  19 November 2019

 

 


MENU

 

 

Voorgerecht.


Italiaanse tomatensoep.



 

Hoofdgerecht  Vlees.


Snelle spaghetti bolognaise.


 

Of



 Hoofdgerecht Vis.


Risotto met garnalen en champignons.




                                          Nagerecht.   

                                         

                                  Cappuccino mousse.



       Het menu vandaag is van :  Riet.

 

 

 

 

Donderdag  21 November  2019

 



MENU

 

 

Voorgerecht.


Bruschetta , gemarineerde garnalen met chili peper

op een broodje.






   Hoofdgerecht  Vlees.    


Pakketje kipfilet gevuld met brie en groenten uit de oven.



Of


 

 Hoofdgerecht Vis.


Kabeljauwmet brie en groenten uit de oven.




                                             Nagerecht. 


                          Kokosflensjes gevuld met mango.

                               


Het menu vandaag is van: Carel.