ETEN IN DE OLMEN

             DE BOLDER

ETEN IN DE OLMEN

  GROENE SPECHT

     WIJKPLATFORM

 


Dinsdag  17 september  2019

 

 


MENU

 

 

Voorgerecht.


Italiaans voorgerecht in een glaasje .




 

Hoofdgerecht  Vlees.


Kip in parmaham met courgette.



 

Of


 


 Hoofdgerecht Vis.


Cannelloni met spinazie en zalm.


 



                                          Nagerecht.   


                             Karamelijs met espresso.


 



    

 Het menu vandaag is van :  Carel.

 

 

 

 

 

Donderdag  19 september  2019

 

 

 

MENU

 

 

Voorgerecht.


 Zuur desem toast met gemarineerde champignons .







   Hoofdgerecht  Vlees.    


Gestoofde runderlappen met ontbijtkoek, 

aardappelen spruitjes en paprikasaus.



Of



 

 Hoofdgerecht Vis.


Pasta met Roodbaars.


 



                                             Nagerecht. 

           

            Trifle met meringue, mango en passie vrucht .






Het menu vandaag is van: Carel.